Faceți căutări pe acest blog

Apel Umanitar !!!

marți, 28 septembrie 2010

Here comes the nature !!!

Gigantul japonez Panasonic a anunțat noua serie de televizoare cu plasmă 3D FullHD GT25, ce oferă noi funcții și tehnologii (precum conversia video 2D  > 3D) și implementează tehnologii de succes:
- Viera GT25 3D
Seria Viera GT25 3D va include pentru moment 2 televizoare cu diagonale diferite, unul de 42” și unul de 50” ce vor fi disponibile în luna septembrie 2010 (la preţurile recomandate de 1699 USD si respectiv 2099 USD).
Televizoarele Panasonic Viera GT 25 dispun de o rată de reîmprospătare a imaginii de 600 HZ, în timp ce tehnologia utilizată pentru afişarea 3D este activă (Active Shutter Eyewear). Produsele nu sunt livrate împreună cu ochelari 3D, aceștia putând fi achiziționați separat de utilizator.
“Negru infinit”, certificare THX Display și conversie 2D > 3D
Televizoarele cu plasmă Panasonic GT25 dispun de un nou ecran imbunătăţit ce oferă o rată de contrast de până la 5,000,000:1, un negru adânc şi culori vii. De asemenea, calitatea imaginii este garantată de certificarea THX Display, aceasta asigurând faptul că paleta de culoare redată este exact cea gândită de regizorul filmului vizionat.

Televizoarele Panasonic Viera GT25 convertesc automat conținutul video 2D în 3D, asigurându-vă că puteți vizualiza în mod 3D orice film, chiar dacă acesta este mai vechi și nedisponibil nativ în format 3D.
VIERA CAST – Internet pe TV
Panasonic Viera GT25 beneficiază de tehnologia Viera Cast ce permite conectarea televizorului la internet pentru vizionarea clipurilor video de pe Youtube sau pentru accesarea conţinutului postat pe Twitter. De asemenea, sunt oferite aplicaţii şi pentru Pandora Internet Radio sau pentru canalul de ştiri Fox Sports.
Dacă doriţi să redactaţi status-urile de pe Twitter, puteţi ataşa o tastatură USB, televizoarele Viera GT25 oferind suport pentru acest tip de periferice.
(Sursa : Panasonic.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu