Faceți căutări pe acest blog

Apel Umanitar !!!

luni, 27 septembrie 2010

iPOD-ul de un sfert de milion de $

iPod Supreme Fire este mai mult decat un player musical de 64 de gb. Are o carcasa facuta in intregime din aur si este ornate cu diamante. Pretul unui astfel de gadget se apropie amenintator de un sfert de million de euro, ceea ce il face cel mai scump iPod din lume. Fa cunostinta cu cel mai scump iPod de la Apple. Bijutierul britanic Stuart Hughes, care s-a specializat in a orna tot felul de gadgeturi cu pietre si metale pretioase, a creat o carcasa noua pentru un iPod normal de 64 gb, din 125 de grame de aur de 24 de karate. Logo-ul Apple a fost creat din alte 21 de grame de aur, si aoi ornat cu 53 de diamante rare.
Partea din fata a cascasei a fost impodobita cu 124 de diamante pure, iar butoanele principale de navigare cu 28 de diamante de aceeasi calitate ireprosabila, incastrate in 16 grame de aur, inconjurand un singur diamante mare de 2 karate.
Toate diamantele folosite in designul iPod-ului totalizeaza o cifra uimitoare de 75 de karate. Un purtator de cuvant al bijutierului a declarat ca "iPod-ul Supreme Fire este o capodopera in editie limitata." Doar trei astfel de gadget-uri vor fi create de StuartHughes. Pretul lui iPod Supreme Fire este de 210.000 de lire sterline / 330.000 de dolari / 247.500 de euro.
Sursa foto: hepta.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu