Faceți căutări pe acest blog

Apel Umanitar !!!

miercuri, 6 octombrie 2010

3 in 1 ! Multi-Display Technology

Eyefinity este o tehnologie proprietară AMD  introdusă odată cu seria HD5800, ce permite utilizatorului să conecteze până la 3 monitoare simultan la o singură placă video, pentru un spaţiu de lucru extins şi o rezoluţie totală de până la 8192 x 8192 (echivalentul a 67.1 megapixeli).
Până la apariţia tehnologiei Eyefinity, singura posibilitate de a conecta mai mult de două monitoare consta în instalarea a două placi grafice (fiecare cu două ieşiri video). AMD au simplificat şi în acelaşi timp au eficientizat modul de conectare a monitoarelor, tehnologia menţionată suportând acum până la 6 ecrane ataşate la o singură placă grafică ATI Radeon HD5870 Eyefinity6.
  • AMD Eyefinity Experience Tool
În cursul acestei săptămâni ATI Radeon au lansat un nou site demonstrativ în care sunt prezentate într-un mod foarte interesant avantajele utilizării a 3 monitoare în jocuri. Puteţi observa în acesta cum două monitoare în plus vă oferă un câmp vizual foarte mare, aspect foarte important în jocurile de acţiune sau in cele de strategie. Noul site demonstrativ ATI Eyefinity poate fi regasit la :
http://sites.amd.com/us/underground/products/eyefinity/Pages/eyefinity-experience.aspx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu