Faceți căutări pe acest blog

Apel Umanitar !!!

miercuri, 20 octombrie 2010

Noul Bmw 1-er spionat !

Dupa face lift-ul executat in 2007, noua generatie BMW seria 1 este preconizata sa apara in 2011. Prototipurile spionate folosesc platforma tehnica curenta a seriei 1 si anume E87. Imaginile va prezinta noua serie 1 imbracata in camuflajul psihedelic tipic BMW.
Unele detalii au scapat testerilor inca de la primele etape de incercari. Potrivit revistei germane AutoBild, care a discutat cu seful de dezvoltare de produs de la BMW, Klaus Draeger, bavarezii pastreaza filozofia recenta de dezvoltare rapida a noilor segmente. Inca nu s-a luat o decizie definitiva insa noua serie 1 va afisa o varianta shooting brake cu doua usi. Aceasta, ne asigura sursele noastre, poate include 3 adulti de talie medie in spate, diferit fata de automobilele actuale, fapt ce-i va permite lui BMW expansiunea pe piata SUA, cu modele ale seriei 1.
Alianta dintre BMW cu PSA care produce deja motoare pentru MINI, va construi o noua gama de propulsoare cu capacitati de la 1.4 litri la 3.0 litri. Motoarele turbosupraalimentate sunt, desigur, incluse in lista, dar o versiune M pentru seria 1 inca nu intra in discutie.
Cea mai mare noutate este reprezentata de noile motoare supraalimentate cu trei si patru cilindri. Asadar, a doua generatie BMW Seria 1 va fi disponibil cu unitatea turbo pe benzina de 1,2 litri, in trei cilindri, in diverse versiuni de putere cuprinse intre 75 si 184 cai.
Pe frontul diesel, propulsorul de 1,5 litri cu trei cilindri va oferi versiuni de putere de la 95 la 177 CP. Varful de gama va fi reprezentat de motorul turbo pe benzina in patru cilindri de 2,0 litri, care dezvolta 204 si 238 CP.
Insa, presa germane speculeaza aparitia unor modele diesel mult mai prietenoase cu mediul, precum si un sistem de propulsie hibrid.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu