Faceți căutări pe acest blog

Apel Umanitar !!!

vineri, 8 octombrie 2010

Imperiul Logitech contraataca !!! Gaming Warrior !!!

Nu ştim ce sărbătoresc cei de la Logitech, însă noi nu ne supărăm când vedem trei periferice pentru gaming lansate într-o singură zi. Începem cu Logitech Wireless Gaming Mouse G700, noul top de gamă în materie de mousi pentru jocuri. El vine ca un răspuns la Razer Mamba şi Microsoft Sidewinder X8, mauşi wireless care pot fi conectaţi la calculator prin intermediul unui cablu atunci când utilizatorul simte nevoia. Într-un fel, el este urmaşul lui G7, primul mouse wireless de gaming de la Logitech. G700 se remarcă prin butoanele laterale proeminente şi forma ergonomică apropiată de cea a seriei actuale de mouse-uri. Printre facilităţile care îi vor încânta pe jucători se numărăr cele 13 butoane personalizabile, rezoluţia de 5.700 DPI a senzorului laser, 1.000 de transmisii pe secundă şi cinci profile disponibile în memoria internă.
Logitech Wireless Gaming Headset G930 este o reiteraţie a căştilor G35, însă producătorul a renunţat la fir. Difuzoarele oferă sunet surround 7.1 folosind tehnologii Dolby şi microfonul se opreşte automat atunci când este pliat. Bateriile integrate oferă o autonomie de 10 ore, în condiţiile în care headset-ul este dotat cu două module radio de 2,4 GHz pentru a garanta conexiune continuă în orice mediu. Baza de încărcare a bateriilor se conecteză la un port USB al calculatorului şi dispune de un cablu cu mufă microUSB pentru încărcare chiar şi în timpul utilizării. Butoanele laterale şi potenţiometrul de volum sunt poziţionate la fel ca la G35.
Tastatura Logitech G510 nu este wireless şi va fi apreciată de cei care doresc multe butoane personalizabile. Ea combină ecranul LCD monocrom de la a doua generaţie de G15 cu blocul de taste personalizabile de la prima generaţie a aceleiaşi tastaturi şi cu blocul multimedia de la G19. Iluminarea se face cu LED-uri multicolore, iar utilizatorii pot apăsa până la cinci taste simultan care vor fi recunoscute individual. Cele 3 periferice se pot aduce prin eMAG, preturile lor fiind :
  • Tastatura Logitech Gaming Keyboard G510 = 504.99 ron
  • Mouse Laser Logitech Wireless G700 = 544.99 ron
  • Casti Logitech G930 Gaming Headset, Wireless = 924.99 ron
(Sursa Go4it)
 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu