Faceți căutări pe acest blog

Apel Umanitar !!!

vineri, 1 octombrie 2010

HTC Android 3.0 Tablet ? Zvon sau realitate ?

As vrea sa va spun, inainte de toate, ca imaginea alaturata este pur si simplu o viziune ( nu varianta finala ) asupra noii tablete de la HTC anuntata pentru primul trimestru al lui 2011.
Potrivit unor surse secrete, Pegatron Technology - o divizie a super puternicei companii de hardware AsusTek ( Asus ), a fost raportat ca fiind constructorul noii tablete HTC Android.
Tableta va folosi Android 3.0 ( Gingerbread ).
HTC si-a pus mari sperante in noua tableta careia nu i-au anuntat inca numele, aceasta urmand sa se lupte cu iPad si alte " greutati" de pe piata, atat la pret cat si la performanta (daca zvonurile sunt adevarate) . Pretul tabletei HTC este in jurul sumei de 800$. Tableta va folosi platforma Nvidia Tegra 2, adica grafica excelenta si consum redus de energie, cu 32 GB SSD si 2 GB de RAM. Bineinteles ca va avea display multi touch cu rezolutie de 1280x720, Wi-Fi, Bluetooth, GPS si softuri atat din biblioteca Android cat si Google Chrome.
Zvonurile sunt pe cale sa devina realitate, daca stam sa analizam putin piata HTC. Privind cu atentie profiturile HTC, colaborarile acestora si cererile in continua crestere, ne vom da seama ca aceasta tableta capata un sens necesar.
 De asemenea HTC ar trebui sa mai lanseze pe 26 Noiembrie, o tableta bazata pe sistemul de operare Chrome.
Pentru piata de tablete, HTC va avea un mare avantaj, datorita colaborarii puternice cu Google si cooperarea cu firmele de telefonie mobila din intreaga lume.In plus, trebuie sa recunoastem ca HTC a fost intotdeauna la inaltime cu smartphone-urile sale. Asa ca, nu este exclus ca HTC sa primeasca noi colaborari.
Ii dorim mult succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu